Undgå huller i tænderne

 |  Line Rudbæk

Vi passer på dine tænder

I modsætning til traditionel behandling af kalkgener ved brug af et saltbaseret blødgøringsanlæg, ændre ReWater kalkbehandling ikke på vandets kvalitet eller form. Teknikken bag ReWater’s saltfrie kalkbehandlingsanlæg er skabt for at kunne mindske dit hjems kalkgener, helt uden at fjerne drikkevandets vigtige mineraler og uden at tilsætte kemi. ReWater mindsker altså kalkgenerne i dit hjem uden at du får saltholdigt vand i vandhanen, det kalder vi kalkbehandling.

Kalk er sundt for dig

Selvom kalk kan være et stort problem i dit hjem, er det naturlige indhold af kalk, fluorid og magnesium i drikkevandet vigtigt for din sundhed. Det er derfor ikke uden betydning for dig og din familie hvilket anlæg til behandling af kalkgener du installerer i din bolig. 

Danske Vandværker har skrevet en artikel hvor professor Erik Arvin ydre hans bekymring for at blødgøringsanlæg og blødgjort vand kan give flere huller i tænderne. Erik Arvin er bekymret for konsekvenserne ved blødgøring af vandet:

”For mindre kalk i vandet betyder også, at der er større risiko for huller i tænderne. Et lavere kalk- og fluoridindhold vil have konsekvenser for tandsundheden, fordi de er vores beskyttelsesfaktorer i forhold til huller i tænderne”, fortæller han.

Samme overbevisning har Kim Ekstrand professor på Københavns universitet ved Odontologisk Institut

”Reducerer man calciumindholdet i drikkevandet, ryger der samtidig 10-15 % af vandets fluoridindhold. Dermed er det nemmere at få huller i tænderne”.

I artiklen udgivet af WaterTech udtaler Kim Ekstrand også om blødt vand ”Det er ikke sådan at vi bliver tandinvalide, men det er heller ikke sådan at, at vi ikke skal gøre noget ekstra”  

Sæt din sundhed først

Blødgøringsanlæg og kalkbehandlingsanlæg er to forskellige teknikker til et hjem med færre kalkgener. Med et kalkbehandlingsanlæg fra ReWater kan du dog sikre en forsat høj kvalitet i dit drikkevand, præcis som du plejer. ReWater omdanner kalkens struktur og dermed mindsker kalkens evne til at binde og skabe gener, helt uden at tilsætte eller fjerne noget fra vandet.  

Et hjem med færre kalkgener behøver ikke være på bekostning af din sundhed.

Gule fliser eller sorte tænder? Blødt vand kræver ekstra klem på tandpastatuben | WaterTech (PRO) (ing.dk) 

Professor advarer: Blødgøring kan give flere huller i tænderne (danskevv.dk)

 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0