fbpx

Undgå huller i tænderne

 |  Line Rudbæk

Går du og overvejer om du skal behandle kalkgenerne i din bolig, men er du i tvivl om hvorvidt du går på kompromis med din families sundhed? Din bekymring er berettiget for blødgøringsanlæg som tilsætter natrium og fjerner vandets sunde mineraler kan have store konsekvenser for både din families sundhed og miljøet. 

Danske Vandværker har skrevet en artikel hvor professor Erik Arvin ydre hans bekymring for at blødgøringsanlæg og blødgjort vand kan give flere huller i tænderne. ”Erik Arvin er bekymret for konsekvenserne ved blødgøring af vandet. For mindre kalk i vandet betyder også, at der er større risiko for huller i tænderne. Et lavere kalk- og fluoridindhold vil have konsekvenser for tandsundheden, fordi de er vores beskyttelsesfaktorer i forhold til huller i tænderne,” fortæller han.

ReWater giver dig nu muligheden for effektivt at behandle dine kalkgener helt uden at fjerne vandets mineraler og gå på kompromis med din families sundhed. ReWater tilsætter hverken natrium til dit drikkevand eller spildevand. Læs hele artiklen ”Professor advarer: Blødgøring kan give flere huller i tænderne” her:

Professor advarer: Blødgøring kan give flere huller i tænderne (danskevv.dk)

Med et REWATER kalkanlæg
kan du føle dig 100% tryg

Åbningstider
09.00-16.00 Man-fredag
CVR 3913 7658

info@rewater.dk
+45 7174 3025


© ReWater ApS. All rights reserved.

Test

Kurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0