ombytningsservice

Med vores ombytningsservice renoveres og genbruges dit gamle Rewater anlæg. Du får derfor et brugt, men helt nyrenoveret anlæg, med en ny holdbarhed på 5-7 år.

Monter selv

  1. Vi sender et nyrenoveret anlæg til dig
  2. Du omskifter anlægget
  3. Du sender dit gamle anlæg fragtfrit retur til os

Recat1000 kr. 2.995,00

Recat2000 kr. 4.995,00

Teknikerbesøg

  1. Vi kontakter dig for at aftale et besøg
  2. Vi ombytter og installere hos dig
  3. Vi tester og sikre at alt virker

Recat1000 kr. 3.995,00

Recat2000 kr. 5.995,00

Mere om Ombytningsservice

Efter 5-7 år vil dit ReWater anlæg miste effektiviteten, og have behov for en ombytning, for igen at kunne beskytte dit hjem imod kalk.

For at sikre den mindst mulige miljøbelastning, har vi udviklet et koncept sådan at vi kan genanvende alle brugte ReWater anlæg og sikre mindst muligt spild.

ReWater anlæggene er lavet i en stærk rustfri beholder som er beregnet til at kunne holde længe. Mediet nede i anlægget som sikre behandlingen af vandets mineraler kræver dog udskiftning efter 5-7 år afhængig af dit vandforbrug, hvorfor hele dit anlæg skal ombyttes.

Uafhængig af hvilken ombytningsløsning du vælger, vi dit gamle anlæg blive reproduceret, og du vil få et nyt men genanvendt anlæg med en ny levetid på 5-7 år.

Ønsker du at blive mindet om når dit Rewater anlæg har været installeret i 5 år? Så skal du registrere dit anlæg med den medfølgende QR kode ved installation eller via nedenstående link. SÅ kontakter vi dig når der er gået 5 år og tager en snak med dig omkring ombytning.  

Vi står altid klar til at rådgive dig, hvis du er i tvivl om hvornår det anlæg bør ombyttes.

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 7174 3025

Bliv fri for dine kalkgener i dag

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0