OM REWATER

Godkendelser

Vores kalkanlæg er dansk drikkevandsgodkendt

ReWaters ReCat anlæg er godkendt til drikkevand under den danske GDV certificeringsordning – Godkendt til Drikkevand”, som det første af sin art i Danmark. Teknologien bag vores anlæg er allerede testet og godkendt i henhold til reglerne i USA og flere europæiske lande bl.a. England og Tyskland.

GDV-godkendelsen sikrer dig som forbruger og gør du kan føle dig 100% tryg ved at have et ReWater anlæg installeret.

Produkter som kommer i berøring med drikkevand, er underlagt/reguleret af bekendtgørelsen om markedsføring og salg af byggevarer der kommer i kontakt med drikkevand. Denne omfatter GDV-Ordningen (Godkendt til Drikkevand). Hensigten er at sikre, at der ikke medføres sundhedsskadelige indvirkninger på drikkevandet.

GDV-godkendelsen sikrer opfyldelse af de danske myndighedskrav, nemlig at der ikke må være nogen negativ sundhedsmæssig påvirkning af drikkevandet, dvs. afsmitning af sundhedsskadelige stoffer til drikkevandet, samt mikrobiologisk påvirkning af vandkvaliteten. Gennemførelsen af test og dokumentation for at produktet overholder de sundhedsmæssige krav iht. GDV-Ordningen er foretaget af Dansk Hydraulisk Institut (DHI) og Teknologisk Institut (TI).

ReWaters ReCat anlæg er VA godkendt.

En VA-godkendelse er ikke påkrævet af myndighederne, men er et kvalitetsmærke for at et produkt overholder det danske bygningsreglement og overholder dokumentationskravene for at produktet opfylder reglementet. Det er en tryghed for VVS-installatøren at produkter som de installerer, overholder myndighedskravene.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0