Miljø

Vi har dig og miljøet i fokus

ReWater sparer dig for tid og penge, imens du passer bedre på miljøet.

Vores ReWater kalkbehandlingsanlæg er udviklet med dig og dine behov i fokus. Samtidig giver vores anlæg dig en unik mulighed for at passe bedre på miljøet.

Vi har desuden stort fokus på de tiltag vi dagligt kan gøre for at passe bedre på miljøet.


Intet vandforbrug:   
Vand er en knap ressource, som vi alle skal værne om.

Derfor er vores ReWater anlæg bygget op om en teknologi som afhjælper dine kalkgener helt uden udledning af vand.

Sammenlignet med et traditionelt blødgøringsanlæg kan et ReWater anlæg spare dig for et vandforbrug på mellem 7-9 m3 årligt. Et ReWater anlæg skal nemlig hverken regenerere eller backwashe. Vi synes det er spild af rent vand og ressourcer.

Med et ReWater anlæg har du intet vandspild og ingen forbrugsomkostninger.

Intet strømforbrug:
Vores daglige elforbrug har stor indflydelse på miljøet. For hver gang vi tænder en stikkontakt, udleder vi CO2 ud i atmosfæren.

ReWater bekæmper dine kalkgener helt uden brug af strøm. Dette adskiller os fra alle andre anlæg på markedet. Se hvordan vores teknologi virker i videoerne på forsiden. 


Spar miljøet for salt:
Traditionelle blødgøringsanlæg bruger omkring 80-85 kg salt om året til en familie på 4. Det koster både dig og miljøet dyrt.

Udledningen af salt fra traditionelle blødgøringsanlæg øger hver dag det samlede saltindhold i vores spildevand, som efter behandling i rensningsanlæggene ledes ud i naturen. Vores rensningsanlæg er ikke gearet til at fjerne salt fra spildevandet, da det kun kan gøres med Omvendt Osmose, hvilket er meget dyrt. Så det saltholdige vand ledes direkte ud i naturen, ofte ud i vandløb og åer. Saltholdigt vand truer specielt ferskvandsområder og ikke mindst dyre- og plante liv. Denne tendens tvinger de danske rensningsanlæg til at bruge flere ressourcer på at neutralisere saltene i spildevandet.

Vi syntes dette er en kedelig og unødvendig tendens, hvorfor ReWater anlæg ikke bruger salte eller anden kemi til at afhjælpe dine kalkgener.

Vi er ikke alene om at syntes denne saltudledning er et problem. I den amerikanske delstat Californien er det flere steder blevet helt ulovligt at benytte traditionelle blødgøringsanlæg.


Mindre energi og længere levetid:
Forstil dig at alle dine maskiner dagligt er på overarbejde, fordi de døjer med den kalk der har ophobet sig i bl.a. rør og på varmelegemer. Disse ophobninger gør at dine maskiner skal bruge ekstra energi. Det koster på strømregningen og dine installationers levetid.

ReWaters anlæg sikrer at dit sunde kalkholdige vand ikke vil skabe aflejringer i dine rør og installationer. Efter installation af et ReWater anlæg vil eksisterende aflejringer ovenikøbet, med tiden forsvinde. Dette gør at du bruger mindre energi og dine installationer vil holde længere.

Processen der aktiveres i vores anlæg fortsætter nemlig ud i dine rør og installationer, så den kalk der er blevet behandlet, tiltrækker eksisternede kalk som er aflejret og tager det med sig videre over tid. 


Kemikalier og rengøringsmidler:
Du kan sænke dit forbrug af kemikalier, sæbe og rengøringsmidler.

Kalk kan være svært at få bugt med. Du kender det formentligt når din bruseniche får plamager, når der er en kalkrande i dit toilet, eller når dit brushoved tilstopper. I kampen om at komme kalken til livs, benyttes der mange skrappe rengøringsmidler og ekstra sæbe. Rengøringsmidler indeholder stoffer der belaster miljøet når de havner i kloakken og spildevandet. Selv efter en tur i de danske rensningsanlæg slipper en del af de skadelige stoffer ud i vandmiljøet. Derfor har også dit sæbeforbrug en betydning for miljøet.

Ved installation af et ReWater kalkbehandlingsanlæg mindskes dine kalkgener og dit forbrug af rengøringsmidler og sæbe.


Genanvendelig beholder:
Vi har designet vores ReWater anlæg således at beholderen kan genbruges.

Alt efter dit vandforbrug vil du efter 5-7år kunne mærke at effektiviteten af anlægget falder. Frem for at du investerer i et helt nyt anlæg, har vi designet det således at det kan genbruges. Med vores Return ombytningsservice modtager du en ny beholder og vi genanvender din gamle beholder, som vil komme ud i et nyt hjem og bekæmpe kalkgener. Samtidig er det langt billigere at benytte ReTurn end at købe et nyt kalkbehandlingsanlæg og sammen passer vi bedre på miljøet. Læs mere om ReTurn Ombytningsservice.


Forsendelses emballage:
Vi har gjort vores ypperste for at mindske brugen af pap og plastic i vores forsendelsesemballage.

Det vi bruger er bedre for miljøet end traditionelt pap. Vores pap er FSC mærket, for ansvarligt skovbrug, det er næste generations pap, som produceres ved brug af mindre CO2 og så er det genanvendeligt


Har du stadig spørgsmål?”

Hvis du stadig har spørgsmål, så besøg vores FAQ side her

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0