Stop overforbrug af sæbe

 |  Line Rudbæk

Ind med vasketøjet, i med vaskepulver, tænd, vælg program og start. Hurtig videre… Kører sæbe doseringen til vaskemaskinen på rutinen? …Ja? Forståeligt nok.

Vær dog opmærksom på…

at efter du har installeret dit ReWater kalkanlæg skal du sænke dit sæbeforbrug! Det gælder både når du tager opvasken efter aftensmad, vasker dit hår og sætter en tøjvask over. Med kalkbehandlet vand kan du trygt sænke dit sæbeforbrug. Det skyldes at kalken i vandet omdannes fra hård til blød kalk og derfor nemmer optager den tilsatte sæbe. Når det kalkbehandlede vand kommer i kontakt med sæben, vil vandet nemmere skumme og sæben vil have større effekt end den havde med det ubehandlede hårde vand.

Det er værd at huske

for miljøets skyld! Vores forbrug af sæbe og skyllemiddel påvirker nemlig vores natur og spildevand. De fleste stoffer fra sæbe og skyllemiddel vil blive fjernet i vores renseanlæg, men nogle vil dog ende i vores vandmiljøer. Derfor er det vigtigt at bruge sæbe, skyllemiddel og kemi med omtanke.

Er dit vasketøj stift?

Det kan skyldes at du enten helt har glemt at sænke dit sæbeforbrug i forbindelse med tøjvask eller ikke har sænket det drastisk nok. Har du stift vasketøj efter du har vasket tøj i ReWater vand kan det skyldes at sæben ikke er vasket ordentligt ud af dit vasketøj før det er hængt til tørre. Sæberester kan sætte sig i dit tøj hvis doseringen af vaskemidlet er for stor. Foruden at stive håndklæder aldrig er lækre at tørre sig i efter et varmt bad, kan det også give irritationer og kløen på din hud.

For meget sæbe

øger dit vandforbrug! Med kalkbehandlet vand bliver sæben mere effektiv. Forsætter du med den samme mængde sæbe når du vasker dit hår vil du opleve at det vil tage længere tid at få det vasket ud. Det kan samtidig koste unødvendigt på vandregningen når badet bliver længere.

Vil du også sænke dit sæbeforbrug

kan du med fordel investere i et ReWater kalkbehandlingsanlæg til din bolig og samtidig gøre rengøring af kalk nemmere! Så skåner du miljøet for unødvendige sæbe og kemi forbrug.

Du kan købe dit ReWater kalkbehandlingsanlæg direkte på vores webshop eller kontakte os på enten telefon 71 74 30 25 eller mail info@rewater.dk, så sidder vi klar til at besvarer dine spørgsmål.  

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0