fbpx

Persondatapolitik

Rewater ApS behandler personoplysninger til forskellige formål. Nedenfor kan du læse mere om behandlingen til hvert formål.

Oplysninger om kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere

Rewater behandler personoplysninger om kunder i det omfang, dette er nødvendigt for at kunne opfylde aftalen om levering af Produktet, for at opfylde lovkrav, f.eks. bogføringsloven, samt for at kunne yde service til Kunden, herunder i forbindelse med reklamationer. Behandlingsgrundlaget er således databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b (opfyldelse af aftale), litra c (opfyldelse af lovkrav) og litra f (berettiget interesse).

De behandlede personoplysninger omfatter Kundens navn, adresse, e-mail, telefon, evt. betalingskortoplysninger, evt. CVR-nummer (hvor kunden er erhvervsdrivende). Oplysningerne gemmes i op til 5 år efter udgangen af det regnskabsår, hvor der er gennemført et salg.

Henvender du dig via kontakformularen på vores hjemmeside, opbevarer vi navn, mail-adresse og evt. telefonnummer (frivilligt) i op til 5 år, men du kan altid bede om at få oplysningerne slettet tidligere, hvis der ikke er gennemført et salg, der betyder, at vi er forpligtet til at gemme oplysninger. E-mail korrespondance, der ikke vedrører et konkret salg, slettes senest efter 24 måneder.

Hvis du via vores hjemmeside skriver dig op til at modtage nyhedsbreve fra os, gemmer vi dit samtykke i indtil 2 år efter at samtykket til markedsføring er trukket tilbage. 

Besøgende på hjemmesider – Cookies 

Vi behandler cookies til statistikformål og for at forbedre oplevelsen ved at benytte hjemmesiden. For alt andet end de cookies, der er nødvendige for hjemmesidens funktion, behandler vi først cookies, når du har givet samtykke hertil. Se nærmere om de cookies, der anvendes HER.

Hvem deler vi dine oplysninger med?

Vi videregiver kun personoplysninger til andre dataansvarlige, hvis vi har et grundlag herfor. Eksempelvis samarbejder vi med Shipmondo, der står for vores forsendelse af varer til kunder. De er selvstændigt dataansvarlige.

Vi benytter os af databehandlere, som foretager en del af behandlingen på vores vegne, herunder

  • cloud-udbyder, der opbevarer vores data – beliggende i Danmark,
  • betalingstjeneste (Nets – dansk), der håndterer betaling via hjemmesiden
  • Online bogføringssystem
  • Online lagring af e-mails mv. (Microsoft 365)

Alle vores databehandlere er beliggende indenfor EU, og vi har indgået databehandleraftaler med de m alle.

Dine rettigheder som registreret

Som registreret har du en række rettigheder efter persondatareglerne. Du kan læse mere om dine rettigheder her.

Er du ikke tilfreds med den måde, vi behandler dine oplysninger på, kan du altid klage til Datatilsynet. Forinden du evt. gør det, bedes du forelægges os problemstillingen, så vi evt. kan rette op på den. Vores kontaktoplysninger fremgår nedenfor.

 

Kontaktoplysninger til dataansvarlig

 

Rewater ApS

Nonnebuen 20

3400 Hillerød

 

Kontakt ved spørgsmål om behandling af personoplysninger: info@rewater.dk eller +45 7174 3025.

 

Med et REWATER kalkanlæg
kan du føle dig 100% tryg

Åbningstider
09.00-16.00 Man-fredag
CVR 3913 7658

info@rewater.dk
+45 7174 3025


© ReWater ApS. All rights reserved.