ReWater på 3 min

Undre du dig over hvad ReWater kan gøre for dig? Så har vi lavet en video på 3 min der gennemgår hele processen fra start til slut.

Om Rewater

ReWater er dit miljøvenlige alternativ til behandling af kalkgener. Vi er et dansk firma som udvikler løsninger ud fra et ønske om at kunne tilbyde dig enkle og effektive produkter uden at belaste miljøet.

Vi har hos ReWater i mere end 3 år arbejdet på og stræbt efter at kunne tilbyde et ordentligt alternativ til traditionel kalkbekæmpelse. Vi ville tilbyde en løsning der ikke kun er enkel for dig, men også skånsom overfor miljøet. Vi har nu udviklet et produkt og koncept vi er utroligt stolte af. Vi glæder os helt vildt til at dele det med alle jer der er trætte af kalkgener, men som ikke ønsker at ændre noget ved jeres dejlige drikkevand eller skade miljøet.

”Med et ReWater kalkbehandlingsanlæg kan du føle dig 100% tryg ved at dit drikkevand ikke ændrer smag, at det ikke bliver påvirket af anlægget og at du vælger en kalkbehandling der også passer på miljøet. – Anders Cassøe – stifter og direktør 

Den ekstra mil

Hos ReWater er vi gået den ekstra mil og brugt mange kræfter på at opnå hvad ingen andre har opnået i Danmark før. Nemlig at få vores anlæg drikkevandsgodkendt efter den danske GDV-ordning. Ingen andre anlæg der har kontakt med drikkevandet har opnået dette, og det er din garanti for at dit drikkevand forbliver trygt at drikke.

”Det har længe været mit mål at lancere et kalkbehandlingsanlæg i Danmark som kan skabe 100 % tryghed og gennemsigtighed for forbrugeren. Efter en lang udviklingsproces og et intensivt forløb med de danske myndigheder, er jeg stolt over at kunne præsentere ReWaters kalkbehandlingsanlæg ReCat. Det første kalkbehandlingsanlæg der har berøring med drikkevandet, som har opnået den Danske drikkevandsgodkendelse. ”

Nemmere hverdag til alle:

Vores vision er at kunne tilbyde kalkbehandling til alle der oplever kalkgener, lige meget hvor man bor og hvor meget plads man har. Vi ved at pladsen kan være knap, og at vandinstallationen ikke altid sidder det mest oplagte sted. Vi har derfor udviklet et produkt som er kompakt og som ikke kræver tilslutning til hverken strøm eller afløb og ikke løbende skal tilses. Alle skal have mulighed for en hverdag uden kalkgener.  

Bæredygtighed

Hos ReWater har vi haft miljøet og din sundhed i fokus. Vi bruger ikke salte, kemikalier eller strøm, kun sund fornuft og videnskab.

Vores ReWater anlæg har ingen drift eller løbende omkostninger og når levetiden af dit købte anlæg er slut, typisk efter 5-7 år, har vi lanceret vores ReTurn ombytningsservice. En ombytningsservice, der gør du nemt kan få en ombytning til en væsentlig lavere pris, da vi kan genbruge det meste af det anlæg du returnerer. Det er bæredygtigt og gør livstidsomkostningen på et ReWater anlæg til det billigste på markedet.

Kunden i fokus

Hos os er kunden altid i fokus. Lige fra den spæde start har vi ønsket at udvikle et koncept, hvor vi kunne se kunden i øjne, når vi skal sælge det. Vi håber at du vil opleve i vores købsproces og kundeservice at vi er her for dig og ønsker at rådgive dig bedst muligt, så du får en god oplevelse og det rigtige produkt for dig. 

”Jeg er utrolig stolt af at kunne tilbyde et produkt der ikke kræver noget som helst af forbrugeren i den tid det er installeret. Vi tilbyder endda en ombytningsservice, så dit ReWater anlæg kun bliver billigere med tiden. Det kan ikke blive meget lettere.”

Anders Cassøe – stifter og direktør
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0