fbpx

Tilfredshedsgaranti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Din tilfredshed er vigtig for os. Du får derfor 6 måneders tilfredsheds garanti når du køber dit ReWater kalkbehandlingsanlæg.

Hvis du ikke er tilfredshed med dit kalkbehandlingsanlæg gør vi alt hvad vi kan for at finde en passende løsning. Ønsker du at returnere dit kalkbehandlingsanlæg kan du gøre det indenfor din tilfredshedsgaranti periode. Garantien starter fra leveringstidspunktet, den dag produktet forsendes fra ReWaters lager plus 2 dage og 6 måneder frem.

Såfremt du ikke er tilfreds med dit ReWater kalkbehandlingsanlæg kan du via vores tilfredshedsgaranti returnere produktet og få pengene retur. Du skal meddele dette på info@rewater.dk, senest 6 måneder efter levering med begrundelse for returnering. Såfremt det er en funktionsmæssig defekt, forbeholder ReWater sig retten til at sende en tekniker for udbedring.

Rewater fremsender returlabel, med instrukser for returnering af anlæg og installationskit og evt. vægbeslag. Transportomkostninger fratrækkes det returnerede beløb.

I forbindelse med modtagelse af meddelelse om returnering, fremsender ReWater via mail en guide til afmontering og forsendelse af kalkbehandlingsanlægget.

ReWater refundere ikke omkostninger i forbindelse med installationen eller afmontering. Vi returnerer det fulde betalte beløb minus evt. transportomkostninger for returneringen, når produktet er retur på ReWaters lager, i intakt stand, uden brudte plomberingsmærker og synlige skader og i henhold til vores salgs- og forretningsbetingelser. 

Såfremt du undlader at afmontere og returnere bypasset og tilslutningsslanger tillægges 650 kr. inkl. moms i gebyr som modregnes krediteringen ved returnering

Opmærksomhedspunkter

Vær opmærksom på ReWater er særligt effektiv i at holde vandbrugende maskiner, installationer og rør fri for kalkophobning, og at effekten heraf ofte først ses efter flere år i drift, hvor kalken normalt vil skabe gener og driftsmæssige udfordringer for vandbrugende installationer.

Kalkanlægget vil over tid rense dine installationer og rør for den kalk som allerede har aflejret sig i dit hjems husholdningsmaskiner, rør, varmelegemer og andet. Du kan derfor opleve en forøget mængde kalk i dit hjem på synlige overfalder hvor vandet fordamper når denne proces er i gang. Denne proces stopper når den gamle kalk er renset ud af installationerne og du vil igen komme tilbage til din almindelige mængde kalk.

Med et REWATER kalkanlæg
kan du føle dig 100% tryg

Åbningstider
09.00-16.00 Man-fredag
CVR 3913 7658

info@rewater.dk
+45 7174 3025


© ReWater ApS. All rights reserved.
Få mere at vide om rewaterTilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet vil makismalt blive udsendt månedligt og vil indeholde nyheder, gode råd og interessante artikler. 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0