MINIMER DIT KEMI OG SÆBEFORBRUG

 |  Line Rudbæk

Du kender det selv, et helt nyt og lækkert badeværelse, kan hurtigt komme til at se kedeligt ud, hvis kampen mod kalk ikke tages op. Men der findes andre løsninger på dine problemer end at ty til stærke rengøringsmidler.

En af mange fordele ved Rewater, er at det kalkbehandlede vand sikrer, at du passer bedre på din bolig, samtidig med at du sænker dit forbrug af rengøringsmidler, sæbe og kemi. Det kalkbehandlede vand gør kalken nemmere at fjerne og sikre at sæben hurtigere skummer op og rækker længere, også når du er i bad.

ReWater Kalkbehandling gør at kalken i dit vand bliver omdannet fra hård til blød kalk og det har især betydning for din rengøring. Kalken vil stadig være synlig, dog i mindre omfang og vil i mindre omfang sætte sig som hårde aflejringer som det plejer. Alle dine overflader som ellers er plaget af kalkholdigt vand, vil blive nemmere at rengøre uden lige så store mængder miljø ødelæggende kemi. Med kalkbehandlet vand vil det i højere grad være vand og knofedt der får bugt med kalkaflejringer, frem for miljø skadende kemikalier, minuskalk og sæbe. Det synes vi giver mening, både for dig og miljøet. 

Fordelen ved Rewater er også at mærke ved bilvask! Sæben skummer hurtigere og du vil kunne sænke dit sæbeforbrug væsentligt. Når bilen tørrer, vil den bløde kalk ikke være synlig i samme grad og samtidig ikke aflejre sig lige så slemt på din bils overflader.

Flere af Rewaters brugere stopper også helt med at bruge skyllemiddel fordi tøjet med kalkbehandlet vand er blødt og rart at have på.

Kalk sætter sig mange steder i dit hus, hvilket giver dig mange tidskrævende pligter. Du plejer måske jævnligt at lægge perlatorer, brushoveder og andet i afkalkning, og bruger timevis på at afkalke bruseniche. Du kan nu blive fri for tidskrævende pligter og afkalkning. Kalkbehandlet vand sikre at der går længere tid imellem dine afkalkninger.

Med kalkbehandlet vand bruger du mindre tid på tidskrævende rengøring samtidig med, at du sænker din families forbrug af stærke rengøringsmidler, sæbe og kemi. Kalkbehandling er både en økonomisk besparelse for dig og godt for miljøet.

 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0