ReWater ReCAT

9.995,00kr.14.495,00kr.

Beskrivelse

Rewater kalkbehandlingsanlæg

Med et kalkanlæg fra Rewater behøver kalkgener ikke længere være en del af din hverdag. Vores kalkbehandlingsanlæg omdanner nemlig kalken i vandet fra at være hård til at blive blød, så kalken bliver lettere at rengøre. I modsætning til et traditionelt blødgøringsanlæg, er vores kalkbehandlingsanlæg dansk drikkevandsgodkendt, og det fjerner ikke kalken fra vandet, hvilket betyder, at du bevarer alle de gode og sunde mineraler i vandet. Med et Rewater kalknehandlingsanlæg får du med andre ord mange af de praktiske fordele, som ved et klassisk blødgøringsanlæg, men helt uden at miste alle de sunde mineraler og den gode smag, der er i vores drikkevand.

 

Når kalken bliver omdannet fra hård til blød, har det den betydning, at kalken bliver forhindret i at sætte sig som aflejringer i dine vandforbrugende installationer og rør, som fx vaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, opvaskemaskine osv. Dermed forlænges levetiden og holdbarheden. Desuden er den bløde kalk også lettere at rengøre, og der er mindre sandsynlighed for genstridige kalkaflejringer på fx glas, i brusekabinen, i vasken, på armatur osv.

Derfor skal du vælge Rewater’s kalkanlæg frem for et blødgøringsanlæg

Selvom et kalkanlæg og et blødgøringsanlæg deler mange af de samme fordele, så er der også flere områder, hvor de adskiller sig markant fra hinanden, og hvor et kalkbehandlingsanlæg er et både sundere og mere miljøvenligt valg.

 

Kræver ingen kemikalier og 100% saltfrit

I modsætning til et blødgøringsanlæg er vores kalkbehandlingsanlæg 100% saltfrit. Vores kalkanlæg bruger hverken strøm, vand eller salt, så du slipper for at tilsætte salt til rent drikkevand. Dermed bevarer du vandets gode smag samtidig med, at du slipper for løbende at købe salt til dit anlæg.

 

Med et traditionelt blødgøringsanlæg vil en almindelig familie udlede ca. 80 kg blødgøringssalt, som rensningsanlæggene skal håndtere. Brugen af et blødgøringsanlæg resulterer ofte i overskudssalt, som skylles ned i kloaksystemet og til sidst kan ende i miljøet, hvor det kan have en række negative konsekvenser. At vælge et kalkanlæg er derfor også et mere miljøvenligt valg, som er bedre for vores allesammens højtværdsatte natur.

 

Beholder de sunde mineraler i vandet

En anden væsentlig fordel ved et kalkanlæg fra Rewater er, at det i modsætning til et blødgøringsanlæg ikke fjerner al kalken fra vandet, men derimod blot gør kalken blødere. Det er nemlig ikke nødvendigvis den bedste løsning at fjerne kalk fra vandet, som et blødgøringsanlæg gør. Vores knogler og tænder nyder nemlig godt af det naturlige tilskud af kalk og mineraler, som vi får fra vores drikkevand. Faktisk kan det øge risiko for både huller i tænderne og udvikling af hjerte-kar-sygdomme, hvis kalk- og magnesium indholdet i vandet fjernes.

Du har 100% tilfredshedsgaranti – eller pengene retur

Hos Rewater får du fuld tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke er tilfreds med dit kalkbehandlingsanlæg, får du dine penge retur.

Forbedret levetid og bedre vedligeholdelse

Vores kalkbehandlingsanlæg går ind og omdanner kalken i vandet fra hård til blød. Det har den betydning, at kalken ikke vil aflejre sig i dine vandforbrugende apparater, som fx vaskemaskiner, kaffemaskiner, elkedel og opvaskemaskine.

Kalkaflejringer kan reducere varmeoverførslen og effektiviteten af disse apparater, så ved at investere i et kalkbehandlingsanlæg fra Rewater, kan du opretholde eller forbedre dine apparaters ydeevne. Ikke nok med dét, så kan reduktionen af kalkaflejringer i apparaterne også forlænge deres levetid.

Hvis du installerer vores anlæg i et hus, hvor der allerede er ophobet kalk på fx varmelegemer og andre installationer, vil anlægget fjerne og rense rørene med tiden. Det kan spare dig for mange penge på sigt i reparationer samt reducere dit energiforbrug.

Nemmere rengøring

Noget af det, der er allermest vanskeligt og besværligt at rengøre, er kalkaflejringer på fx armatur samt i brusekabinen, glasvæggen og håndvasken. Med et kalkanlæg er du stort set ude over det problem. Selvom kalken fortsat er synlig, er den nemmere og hurtigere at rengøre, og du vil ikke længere have samme behov for at gøre brug af hårde og skrappe rengøringsmidler for at få dit armatur rent. Du opnår med andre ord både en besparelse på køb af rengøringsmidler og en nemmere rengøring samtidig med, at du gør noget godt for miljøet. Samtidig vil der være væsentligt længere imellem, at du har behov for at afkalke brusedyse, kaffemaskine, elkedel osv.

Bevarer vandets gode smag

I Danmark har vi noget af det bedste vand i verden. Det er ikke blot rent og fyldt med sunde mineraler, men har også en god smag. Den gode smags skyldes bl.a. de naturlige mineraler som calcium og magnesium. Mineraler, som bliver fjernet ved brug af et blødgøringsanlæg, men som bevares ved brug af vores kalkbehandlingsanlæg.

 

Mange oplever en smagsændring i vandet, når de får installeret et traditionelt blødgøringsanlæg. Typisk skyldes det, at vandet har et højere natriumindhold og et lavere indhold af andre mineraler.

Med et kalkbehandlingsanlæg fra Rewater, vil vandet bevare sin god smag, som du kender den.

Kræver minimalt vedligehold

Vores kalkanlæg kræver hverken vand, strøm, salt eller kemikalier. Derfor er det også stort set vedligeholdelsesfrit til sammenligning med fx et blødgøringsanlæg, der har brug for regelmæssig påfyldning af salt, rengøring og servicebesøg.

Ombytningsservice

Du kan med fordel gøre brug af vores ReTurn ombytningsservice og ombytte dit kalkbehandlingsanlæg efter ca. 5-7 år, hvor anlægget begynder at miste sin effektivitet. Ved at ombytte dit anlæg via vores fordelagtige ombytningservice , sparer du penge og sikrer samtidig, at du altid har et effektivt anlæg.

 

Du kan selv afmontere dit brugte anlæg eller booke vores tekniker til at afmontere dit eksisterende anlæg og montere et nyt, så du igen er kørende med kalkbehandlingsanslæg de næste 5-7 år.

Nem tilslutning og kompakt design

I modsætning til et traditionelt blødgøringsanlæg er vores kalkbehandlingsanlæg markant nemmere at installere, da det hverken skal kobles til strøm eller gulvafløb, da anlægget ikke genererer noget spildevand.

Med sit kompakte design er det desuden ikke noget problem at finde plads til anlægget. Det kan enten fastgøres på væggen med et vægbeslag eller opsættes stående på gulvet der, hvor din vandinstallation befinder sig. Installationen er nem og hurtig, og der medfølger naturligvis installationskit og tilslutningsslanger, når du køber dit kalkbehandlingsanlæg. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte en VVS’er.

Færre kalkgener – samme vigtige mineraler

Med vores kalkanlæg kan du nyde alle fordelene ved kalkbehandletvand, uden at gå på kompromis med naturlige mineraler eller tilsætte unødige kemikalier, som belaster miljøet.

Det er designet til at give dig det bedste fra begge verdener; mineralfyldt vand uden kalkgener, som giver en nemmere rengøring og forbedret levetid og ydeevne for dine vandforbrugende apparater uden at fjerne de sundhedsfremmende mineraler.

Hos Rewater tilbyder vi to kalkanbehandlingsanlæg: Rewater Recat 1000 og Rewater Recat 2000. Har du spørgsmål til vores kalkanlæg eller er du i tvivl om, hvilket der passer bedst til dig og din husstand, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Fakta

ReWaters ReCat anlæg er godkendt til drikkevand i Danmark, som det eneste anlæg på markedet.

Vandkvalitetskrav:

Nedenstående vil typisk ikke være et problem i Danmark, men hvis værdierne i vandet overstiger specifikationerne, kan det forkorte enhedens livstid

Omgivelsestemperatur (°C):  5 – 50
PH-værdi krav:  6,5 – 9,5
Saltindhold max ppm:  35000
Jern max ppm:  0,5*
Mangan max ppm:  0,05
Klor max ppm:  3
Kobber max ppm:  1,3
Olie:  0
Svovlbrinte:  0

 

Ved usikkerhed om vandkvaliteten

Hvis I er i tvivl om jeres vand opfylder kravene, anbefales det at få lavet en vandanalyse. Dit vandværk burde også have vandanalyser til rådighed du kan bruge.

Brug ikke anlægget hvor vandet er mikrobiologisk usikkert eller hvor vandet er af ukendt kvalitet uden det er tilstrækkeligt desinficeret før det løber i enheden. Behandling for sediment, jern, svovlbrinte, mangan og kobber kan være nødvendigt før anlægget afhængigt af forholdene.

OBS! Ved nybyg og brug af kobberrør før enheden, skal der gå 6 uger inden installation.

Download

Brugermanual

Installationsvejledning

Yderligere information

Vægt 10,1 kg


Du kunne også være interesseret i:

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0