LEVETID

Levetid, forbrug og ombytning

Dit ReWater kalkbehandlingsanlæg har en levetid, der til dels er afhængig af dit vandforbrug. Det vil generelt sige, at jo mindre vand du bruger, jo længere levetid har anlægget.

At anlægget har en gennemsnitlig levetid på mellem 5-7 år, betyder ikke andet end, at det da er tid til en ombytning. Til gengæld har du ingen vedligeholdelse i den mellemliggende periode, og en ombytning er ekstrem simpel.

Dit forventede vandforbrug

Vores 2 anlægstyper; ReCat1000 og ReCat2000, er skaleret efter dit forventede vandforbrug. Bruger du mindre end det forventede, vil dit anlæg derfor, alt andet lige og helt naturligt, have en længere levetid end det anslåede. Dette er naturligvis også gældende med omvendte fortegn.

ReCat 2000

Mål: Ø 23,9 cm x H 56 cm

Husstand 1-6 personer

Flere badeværelser

Årligt maksimalt vandforbrug for optimal levetid: 150m3

Levetid 5-7 år

ReCat 1000

Mål: Ø 23,9 cm x H 32,6 cm

Husstand 1-3 personer

1 Badeværelse

Årligt maksimalt vandforbrug for optimal levetid: 100m3

Levetid 5-7 år

Giver plads til miljø og budget

Mange faktorer spiller ind når den samlede økonomiske betragtning skal klarlægges.

Ja, det vil være en investering at installere et ReWater kalkbehandlingsanlæg. Investeringen kan dog måles lige så meget på besparelser i strøm, vandspild, mindre hyppig udskiftning af husholdningsapparater, blandingsbatterier, varmelegemer mv. Måske besparelsen i rengørings- og kalkbekæmpelsesmidler samt sæbe og ”knofedt” også fortjener en plads i regnestykket?

ReWater – et miljørigtigt valg

Uanset hvordan du stiller beregningen op, får du med ReWater kalkbehandlingsanlæg en nemmere hverdag med færre kalkgener – helt uden at reducere vandkvaliteten og uden at udlede forurenet spildevand. Vi genbruger desuden anlæggene igen og igen og påvirker også dér miljøet mindst muligt.

Hos ReWater sætter vi nemlig hensynet til miljøet højt på dagsordenen, og her er vores anlæg mange skridt foran alternativerne.

Kontakt vores kundeservice allerede i dag, få svar på dine spørgsmål og start en kalkubekymret hverdag så hurtigt som muligt – det betaler sig. 


Hvordan ved jeg om mit anlæg skal skiftes?

Konceptet bag ReWater er at kalkbehandling skal være så simpelt som muligt. Derfor er der ikke nogen form for elektronik i anlægget som eksempelvis lyser når anlægget kræver ombytning.

Vi hjælper dig gerne med at holde styr på det.

Register dit produkt og installationsdato, så kontakter vi dig 5 år efter dit anlæg er monteret og sammen vurderer vi om det er tid til en ombytning.

Registrer dit anlæg her

Du kan også følge dit vandforbrug løbende, det er aldrig nogen dårlig idé, og har du brugt mere vand end dit anlæg umiddelbart er skaleret til, kan det være tid til at kontakte os.
Har du fået kalkgenerne tilbage, er det også et tegn til ombytning.

Dit ReWater kalkanlæg har en levetid på 5-7 år ud fra den generelle vandkvalitet og vandhårdhed i Danmark.


Ombytningsservice

Benyt vores ombytningsservice – så passer vi sammen bedre på miljøet.

Det effektive medie i anlægget vil, alt afhængig af dit årlige vandforbrug og vandkvalitet, miste effektivitet efter 5–7 år og derfor have behov for ombytning.

Hvis du ombytter dit ReWater anlæg via ReWa­ters ombytningsservice, opnår du fornyet effektivitet til en fordelagtig pris.

ReWaters ombytning er smart fordi det skåner miljøet. Vi bytter dit gamle anlæg til et nyt og genbruger beholderen, det gør at vi kan tilbyde dig en om­bytning til en fordelagtig pris. Dit nye anlæg får samme effektivitet og levetid og du bibeholder din nemmere hverdag, med færre kalkgener.

Når du bestiller en ombytningsservice, vælger du mellem at gøre det selv eller lade vores tekniker komme skifte anlæg for dig. Du kan læse mere om mulighederne her under. 

Du kan med fordel indregistrere dit produkt HER, så kontakter vi dig når dit anlæg er 5 år gammelt og vurderer sammen med dig, om du har behov for ombytning. 

Ombytningsservice  

Kan jeg opgradere/nedgradere mit anlæg?

Hvis din familie vokser eller bliver mindre over tid – og dit størelsesbehov for ReWater dermed ændrer sig, så vil du i forbindelse med ombytningsservice, få mulighed for at op- eller nedgradere dit anlæg.
Ved op- eller nedgradering, vil du blive tillagt et ekstragebyr på 1.000 kr., udover det nye produkts ombytningspris.
Vær opmærksom på, at din installation til enhver tid, har plads til at du kan montere ReCat 2000, så du ikke skal ændre på selve installationskittet.
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0