Saltfrit blødgøringsanlæg

 |  Line Rudbæk

SALTFRIT BLØDGØRINGSANLÆG?

Er du på udkig efter et saltfrit blødgøringsanlæg, og har du endnu ikke fundet det?

Et saltfrit blødgøringsanlæg eksisterer faktisk ikke, da et blødgøringsanlæg jævnligt kræver salttilførsel, men ReWater har en endnu bedre løsning til dig og din bolig. Tanken om et saltfrit blødgøringsanlæg har faktisk ansporet os til at udvikle vores egen helt unikke, godkendte og miljørigtige kalkbehandlingsløsning. ReWater fjerner dine kalkproblemer og gener fra dit drikkevand, helt uden tilslutning til strøm og afløb. Ydermere slipper du for løbende service og vedligeholdelse.

Løsningen passer sig selv. Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål. Vores saltfrie kalkbehandlingsanlæg giver dig drikkevand i samme gode kvalitet som du har nu – uden de kalkgener du slås med hver dag.

VERDENSANERKENDT TEKNOLOGI BEDRE END ET SALTBRUGENDE BLØDGØRINGSANLÆG?

Vi er meget stolte over at kunne tilbyde dig en endnu bedre løsning end drømmen om et vedligeholdelsesfrit blødgøringsanlæg. En løsning der samtidigt er skånsom overfor miljøet fordi det netop ikke bruger salt.

Med ReWaters løsning slipper du for at bruge ineffektive og forurenende kalkfjerningsmidler og dine hårde hvidevarer får en noget lettere tilværelse. Baseret på en verdensanerkendt teknologi, der bekæmper kalkgener i vores drikkevand på en grønnere, sundere og billigere måde, giver vi dig en dansk drikkevandsgodkendt løsning der holder i mange år.

REWATERS SALTFRIE KALKBEHANDLINGSANLÆG ER BÅDE VEDLIGEHOLDELSESFRIT OG BLØDGØRINGSANLÆGGETS AFLØSER

Når du bestiller vores unikke løsning, skal du ikke tænke på tilslutning til afløb eller strøm. Vores kompakte anlæg fylder meget lidt, kræver ikke særlige vilkår og skal ikke løbende tilses eller påfyldes med salt. Et blødgøringsanlæg kræver løbende salttilførsel hvorimod vores løsning sikrer dig en problemfri hverdag, uden kemikalier, salt eller anden tilsætning.

ReWater giver dig kort sagt, økonomisk og miljørigtig kalkbehandling, med en ubekymret hverdag, uden kalkgener og forstyrrende serviceeftersyn.

DRIKKEVANDSGODKENDT SALTFRI KALKBEHANDLING SLÅR DRØMMEN OM ET VEDLIGEHOLDELSESFRIT BLØDGØRINGSANLÆG

ReWaters vandbehandlingsanlæg er helt unikt drikkevandsgodkendt i Danmark. Du har dermed myndighedernes garanti for, at dit drikkevand forbliver trygt at drikke. Vi lever op til de særligt strenge krav, der heldigvis stilles til det danske drikkevand. Vores mål om at skabe 100 % tryghed og gennemsigtighed for dig, er dermed opnået.

BESTIL DIT SALTFRIE KALKBEHANDLINGSANLÆG I DAG

Har du spørgsmål til kvalitet, drift, installation eller andet omkring et saltfrit kalkbehandlingsanlæg fra ReWater, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på +45 7174 3025 eller på e-mail info@rewater.dk.

ReWater – blødt kalk, silkeblødt drikkevand, helt uden kalkproblemer.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0