fbpx

ReWater ReCAT 1000

9.995,00kr.

Delbetaling
500 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 9.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 500 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 9.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Kalkgener behøver ikke at være en del af din hverdag. Rewater behandler kalken i dit vand effektivt og naturligt således at kalken omdannes fra ’hård’ til ’blød’ kalk. Rewater forhindre kalken i at sætte sig som aflejringer i dine vandbrugende installationer og rør. Rewater sikre længer levetid og bedre drift for blandt andet dine amature, varmtvandsbeholder, vaskemaskine, kaffemaskine, elkedel o.s.v.. Desuden så bliver den bløde kalk nemmere at rengøre i forbindelse med almindelig rengøring og du kan derfor se frem til at sænke dit forbrug af sæbe og skrappe rengøringsmidler. Installerer du Rewater i et hus, hvor der allerede er ophobet kalk på varmelegemer og installationer, så vil anlægget fjerne og rense dine rør for kalkaflejringer med tiden. Med kalkfrie installationer og rør sparer du penge på blandt andet reparationer, sikrer bedre levevilkår for dine installationer og reducerer dit energiforbrug.

Med et miljørigtigt og saltfrit kalkanlæg mindsker du dine kalkgener helt uden tilsætning af salte, uden brug af strøm og uden vandspild.

RECAT1000 er til dig, som har ét brusebad eller kun bruger et ad gangen. Med et stilrent og slank design og en installation, som hverken kræver afløb eller strøm, er Rewater nemt og billigt at installere for din VVS’er. Anlægget installeres lige efter vandmåleren og kan både opsættes stående på gulvet eller fastgøres på væggen med Rewaters vægbeslag. RECAT1000 er meget kompakt og kan placeres i dit bryggerskab, teknik rum, kælder eller der, hvor din vandinstallation befinder sig.

Med dit køb af RECAT1000 medfølger installationskit og tilslutningsslanger, du skal derfor ikke gøre andet end at kontakte din VVS’er.

Et Rewater anlæg kræver ingen løbende vedligeholdelse, test, service eller andet. Du skal blot skifte Rewater beholderen efter 5-7 år ved hjælp af Rewaters billige ReTurn ombytningsservice.

 

Fordelene ved en saltfri kalkbehandling taler for sig selv: der tilsættes ingen kemi og salt til drikkevandet, du bibeholder mineralerne, og smagen på dit drikkevand forbliver god og uændret.

Med Rewaters kalkbehandlingsanlæg bevarer du den høj kvalitet i dit drikkevand, da vi som det første anlæg i berøring med drikkevandet, har opnået den danske drikkevandsgodkendelse.

Fakta

ReWaters ReCat anlæg er godkendt til drikkevand i Danmark, som det eneste anlæg på markedet.

Vandkvalitetskrav:

Nedenstående vil typisk ikke være et problem i Danmark, men hvis værdierne i vandet overstiger specifikationerne, kan det forkorte enhedens livstid

Omgivelsestemperatur (°C):  5 – 50
PH-værdi krav:  6,5 – 9,5
Saltindhold max ppm:  35000
Jern max ppm:  0,5*
Mangan max ppm:  0,05
Klor max ppm:  3
Kobber max ppm:  1,3
Olie:  0
Svovlbrinte:  0

 

Ved usikkerhed om vandkvaliteten

Hvis I er i tvivl om jeres vand opfylder kravene, anbefales det at få lavet en vandanalyse. Dit vandværk burde også have vandanalyser til rådighed du kan bruge.

Brug ikke anlægget hvor vandet er mikrobiologisk usikkert eller hvor vandet er af ukendt kvalitet uden det er tilstrækkeligt desinficeret før det løber i enheden. Behandling for sediment, jern, svovlbrinte, mangan og kobber kan være nødvendigt før anlægget afhængigt af forholdene.

OBS! Ved nybyg og brug af kobberrør før enheden, skal der gå 6 uger inden installation.

Download

Brugermanual

Installationsvejledning

Yderligere information

Vægt 10,1 kg


Du kunne også være interesseret i:

Med et REWATER kalkanlæg
kan du føle dig 100% tryg

Åbningstider
09.00-16.00 Man-fredag
CVR 3913 7658

info@rewater.dk
+45 7174 3025


© ReWater ApS. All rights reserved.
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0