Vedligeholdelsesfrit blødgøringsanlæg

Et vedligeholdelsesfrit blødgøringsanlæg eksisterer faktisk ikke, da et blødgøringsanlæg jævnligt kræver salttilførsel, men ReWater har en endnu bedre løsning til dig og din bolig. Vores vedligeholdelsesfri vandbehandling giver dig drikkevand i samme gode kvalitet som du har nu – uden de kalkgener du slås med hver dag.

Tanken om et vedligeholdelsesfrit blødgøringsanlæg har faktisk ansporet os til at udvikle vores egen helt unikke, godkendte og miljørigtige vandbehandlingsløsning. ReWater fjerner dine kalkproblemer og gener fra dit drikkevand, helt uden tilslutning til strøm og afløb. Ydermere slipper du for løbende service- og vedligeholdelse. Løsningen passer stort set sig selv. Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål.

Verdensanerkendt teknologi bedre end et vedligeholdelsesfrit blødgøringsanlæg?

Flere års intens udvikling og stræben efter et ordentligt alternativ til traditionel kalkbekæmpelse, har resulteret i vores unikke løsning. Vi er derfor meget stolte over at kunne tilbyde dig en endnu bedre løsning end drømmen om et vedligeholdelsesfrit blødgøringsanlæg. En løsning der samtidigt er skånsomt overfor miljøet.

Med ReWaters løsning slipper du fremover for at bruge ineffektive og forurenende kalkfjerningsmidler, og dine hårde hvidevarer får en noget lettere tilværelse. Baseret på en verdensanerkendt teknologi, der bekæmper kalkgener i vores drikkevand på en grønnere, sundere og billigere måde, giver vi dig en drikkevandsgodkendt løsning der holder i mange år.

ReWaters vandbehandlingsanlæg er både vedligeholdelsesfrit og blødgøringsanlæggets afløser

Når du bestiller vores unikke løsning, skal du ikke tænke på tilslutning til afløb eller strøm. Vores kompakte anlæg fylder meget lidt, kræver ikke særlige vilkår og skal ikke løbende tilses eller vedligeholdes. I ReWaters vandbehandlingsanlæg fjernes kalkgenerne direkte fra dit drikkevand vedligeholdelsesfrit. Et blødgøringsanlæg kræver løbende salttilførsel hvorimod vores løsning sikrer dig en problemfri hverdag, uden kemikalier, salt eller anden tilsætning.

ReWater giver dig, kort sagt, økonomisk og miljørigtig kalkbehandling, med en ubekymret hverdag, uden kalkgener og forstyrrende serviceeftersyn.

Drikkevandsgodkendt vandbehandling slår drømmen om et vedligeholdelsesfrit blødgøringsanlæg

ReWaters vandbehandlingsanlæg er helt unikt drikkevandsgodkendt i Danmark. Du har dermed myndighedernes garanti for, at dit drikkevand forbliver trygt at drikke. Vi lever op til de særligt strenge krav, der heldigvis stilles til det danske drikkevand. Vores mål om at skabe 100 % tryghed og gennemsigtighed for forbrugeren, er dermed opnået. Vores virkelighed har dermed allerede udkonkurreret drømmen om et vedligeholdelsesfrit blødgøringsanlæg.

Bestil dit vandbehandlingsanlæg i dag

Har du spørgsmål til kvalitet, drift, installation eller andet omkring et vedligeholdelsesfrit vandbehandlingsanlæg fra ReWater, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på +45 7174 3025 eller på e-mail info@rewater.dk.

ReWater – blødt drikkevand uden kalkproblemer.


Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0