Vandbehandlingsanlæg

Med et vandbehandlingsanlæg fra ReWater, er du sikker på miljørigtig kalkbehandling af dit drikkevand. Bliv dine kalkgener kvit med vores fantastiske vandbehandlingsanlæg. Vi er både grønnere, sundere og billigere – og så er vi godkendt af de rette myndigheder.

ReWater har udviklet et unikt vandbehandlingsanlæg, der nemt og bekvemt fjerner kalkproblemer og gener fra dit drikkevand. Helt uden tilslutning til strøm og afløb. Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål.

Vandbehandlingsanlæg baseret på verdensanerkendt teknologi

Hos ReWater har vi i mere end 3 år arbejdet på, og stræbt efter, at kunne tilbyde et ordentligt alternativ til traditionel kalkbekæmpelse. Vi er derfor stolte over at kunne tilbyde en løsning, der ikke kun er enkel for dig, men også er skånsom overfor miljøet.

ReWaters vandbehandlingsanlæg er baseret på en verdensanerkendt teknologi, der bekæmper kalkgener i vores drikkevand på en grønnere, sundere og billigere måde, med absolut minimale krav til vedligeholdelse.

Et vandbehandlingsanlæg der ikke kræver strøm- eller afløbstilslutning

I de fleste boliger og hjem, er der fokus på at udnytte alle kvadratmeter til det daglige liv. Mange boliger har derfor ekstremt lidt plads i og omkring deres vandinstallation. Ofte sidder installationen heller ikke det mest oplagte sted.

Netop derfor, har ReWater udviklet et vandbehandlingsanlæg, der er kompakt og som ikke kræver tilslutning til hverken strøm eller afløb.

Vores unikke vandbehandlingsanlæg er vedligeholdelsesfri

Vi har i udviklingsfasen også stræbt efter at skabe et vandbehandlingsanlæg, der ikke løbende skal tilse og vedligeholdes. Dermed er du sikret økonomisk og miljørigtig kalkbehandling, med en ubekymret hverdag uden kalkgener og forstyrrende serviceeftersyn.

ReWaters vision er at kunne tilbyde kalkbehandling til alle der oplever kalkgener, lige meget hvor du bor og hvor meget plads du har. Alle skal have mulighed for en hverdag uden kalkgener.

Bestil dit vandbehandlingsanlæg i dag

Her på siden kan du både se og bestille vores unikke vandbehandlingsanlæg, men har du ubesvarede spørgsmål inden du vælger en fremtid uden kalkgener, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 7174 3025 eller via e-mail på info@rewater.dk.

Lad ReWater hjælpe dig til en nemmere hverdag.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0