TEKNIKKEN bag rewater

Teknikken bag ReWater

Teknikken bag ReWaters kalkbehandlingsanlæg er ganske simpel og genial. Det vand der strømmer ud af vores vandhaner, har nemlig et naturligt sundhedsfremmende højt indhold af kalk og mineraler, som vi absolut ikke vil ændre på.

Da det mineralholdige vand har den ulempe, at både du, dine husholdningsapparater og din bolig dagligt må kæmpe med de gener som kalken forsager, har ReWater udviklet en teknologi, der beholder alle fordelene som kalken og mineralerne giver, men som fjerner ulemperne.

Anerkendt teknologi

Teknologien bag ReWater er ny i Danmark, men er allerede anerkendt på verdensplan.

”Nucleation Assisted Crystallisation” (NAC), også kaldet Templated Assisted Crystallisation(TAC), er testet af uvildige til at være den mest effektive og miljøvenlige saltfrie løsning til behandling af kalk.

Kort og godt er ReWater et kalkbehandlingsanlæg, hvilket betyder, at anlægget ikke fjerner mineraler og kalk fra vandet, som et blødgøringsanlæg eksempelvis gør.

I et kalkbehandlingsanlæg omdannes kalken i vandet fra hård til blød kalk. Rent teknisk betyder det, at ReWater ikke skal regenerere og dermed ikke har behov for hverken afløb eller strømtilførsel. Ligeledes er anlægget også 100% lydløst.

ReWaters kalkbehandling gør rengøringen i boligen nemmere og sikrer at kalk ikke aflejres i vandforbrugende systemer som eksempelvis vaskemaskiner, kaffemaskiner og opvaskemaskiner.

ReWater er ganske enkelt en smart og nem løsning, som er godkendt efter alle de danske sundhedskrav.

Din tilfredshed er vigtig for os.

Du får derfor 6 måneders tilfredshedsgaranti når du køber dit ReWater kalkbehandlingsanlæg. Du får fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Hvad sker der undervejs?

Helt basalt består anlægget af en beholder med en vandindgang og en vandudgang. Intet andet.

I beholderen ligger ReWater mediet, som er en masse små kugler med en keramisk overflade.  I takt med at der bruges vand i boligen kommer den mineralholdige vand i kontakt med mediet.

Mediet har en speciel overfladestruktur med mange ’huller/fordybninger’, som vandets kalkpartikler tiltrækkes af, og binder sig fast til. Hullerne i overfladen danner grobund for at den nu fastgroede kalk i vandet kan omdannes til kalkkrystaller. Krystallerne vokser ved tiltrækning af kalkpartiklerne i vandet.

Når kalkkrystallerne har vokset sig til en vis størrelse (mikro), brækker de af grundet turbulensen i vandet og flyder med vandet igen. I beholderen sidder et filter i udgangsrøret som sikrer at ReWater mediet forbliver nede i beholderen, og at den behandlede kalk flyder med ud i boligens vandinstallationer.

Vupti – kalken har nu mistet sin evne til at danne hårde aflejringer.

I tekniske termer sker der det, at ReWater-anlægget behandler kalken i vandet ved at fremme dannelsen af aragonit fremfor calcit, som bevirker at kalken bliver blød frem for hård.

På den måde fjernes kalkens evne til at sætte sig som hårde aflejringer og kalken er nemmere at rengøre.


ReWater – en teknologi der hjælper dig og miljøet

Kalkaflejringen fra en indtørret vanddråbe der har været igennem ReWater-anlægget vil bestå af krystaller, hvorfor kalken nu binder sig i en krystalstruktur fremfor at binde sig til en overflade (f.eks. armatur/flise). Derfor kan du fremover lettere fjerne og rengøre kalk, uden brug af store mængder skadelig kemi.

Med ReWater kalkbehandling kan du spare på sæbe, skyllemiddel, kemi mv. og er derfor med til at sikre rent drikkevand til de kommende generationer.

Vi mener, at det er vores pligt at passe på vores ferskvand, så vores børn og deres børn også har rent drikkevand i hanerne. Det er et privilegie vi altid har været stolte af i Danmark, og det skal vi fortætte med.

De generationer der bor i boligen nu, og som nyder det kalkbehandlede vand fra ReWater, får fortsat gavn af de sunde mineraler i vandet, samtidig med at vandet beholder den gode velkendte smag.

ReWater – for din – og for miljøets skyld


Mindre kalk i vandbrugende installationer

Uden ReWater

Kalkpartiklerne vil sætte sig på metaloverfladen i vandrør og på varmelegemer. I installationer med ubehandlet vand vil dette lag kalk udgøre voksested for kalkpartiklerne og dermed dannelse af yderligere kalkaflejringer. Over tid vil kalklaget blive tykkere, rørvolumen indsnævres og vandflowet dermed nedsættes.

Med ReWater

Væksten af kalkaflejringer i rør og installationer vil hindres. De ReWater skabte flydende mikrokrystaller vil tiltrække den løbende udfældning af kalk, således at kalken ikke vil aflejre sig på indersiden af rørene. Mikrokrystallerne vil over tid ikke blot hindre yderligere aflejringer, men også afkalke/rense allerede eksisterende kalkaflejringer og dermed sikre bedre vandflow. I den første periode efter installation af ReWater vil du kunne opleve et øget lag kalk på dine overflader. Det skyldes at ophobet kalk i dine installationer og rør er i gang med at blive renset ud. Således vil dine installationer få forbedret levevilkår når der bliver mere plads i rørene og maskinerne skal bruge mindre plads på at opvarme og skubbe vandet rundt.

Hvor meget kalk fjerner ReWater?

ReWater fjerner ikke alt kalk fra gamle installationer og rør, et tyndt sikkerhedslag af kalk vil forblive. Det skyldes, at den elektrostatiske kraft mellem kalkpartiklerne og metaloverfladen vil være stærkere end krystalliseringskraften. De frit flydende mikrokrystaller vil således ikke fjerne det tynde lag af kalk siddende på metaloverfladen, men vil hindre yderligere aflejringer på rørindersiden. Der vil derfor ikke være risiko for korrektion og sammenfald af gamle rør og installationer.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0