Privat kalkanlæg

Privat kalkanlæg

Med et privat kalkanlæg fra ReWater, får du den ypperste vandbehandling af dit drikkevand. Vi har skabt et privat kalkanlæg, der ingen strøm- eller afløbstilslutning kræver. Nemt, billigt og miljøvenligt.

Bliv fri for en hverdag med kalkgener og kalkproblemer. ReWater tager dit drikkevand til en helt ny dimension – bestil et privat kalkanlæg allerede i dag.

Giv dine hårdt prøvede hvidevarer et privat kalkanlæg

Du kan nemt undgå at ødelægge kaffemaskinen, vaskemaskinen og opvaskemaskinen med kalkholdigt vand. Med en enkel, billig og grøn løsning kan du forlænge dine hårde hvidevarers levetid. Et privat kalkanlæg fra ReWater hjælper dig til en hverdag uden tilkalkede varmelegemer og irriterende servicebesøg.

Udover tilkalkede varmelegemer, er kalkgener i toilettet, på armaturet og i håndvasken kun for husstande der ikke har et privat kalkanlæg fra ReWater. Se her på hjemmesiden hvordan du kommer tættere på en nemmere hverdag.

Privat kalkanlægsinstallation uden strøm- eller afløbstilslutning

Nogen har den opfattelse, at et privat kalkanlæg kræver meget plads og er besværligt at installere. ReWater har netop derfor udviklet en løsning der er kompakt og som ikke kræver tilslutning til hverken strøm eller afløb.

Både i de ældre boliger og i de moderne hjem, stræbes der efter at bruge kvadratmeterne til andet end tekniske installationer samt vand- og varmebehandling. I mange boliger er der derfor meget lidt plads i og omkring vandinstallationen. Ofte sidder den heller ikke det mest oplagte sted.

ReWater har derfor udviklet et kompakt privat kalkanlæg der er nemt, grønt og billigt. Både på kort sigt og i længden.

Helt unikt – godkendt drikkevand fra et privat kalkanlæg

Vi er de første der har fået et privat kalkanlæg drikkevandsgodkendt efter den danske GDV-ordning. Ingen andre anlæg der har kontakt med drikkevandet har tidligere opnået dette, og det er din garanti for at dit drikkevand forbliver trygt at drikke.

Vores mål har altid været at lancere et privat kalkanlæg i Danmark, som kan skabe 100 % tryghed og gennemsigtighed for forbrugeren.

Vil du vide mere om et privat kalkanlæg fra ReWater?

Vi har gjort det nemt for dig. Her på hjemmesiden kan du både læse mere om en privat kalkanlægsløsning fra ReWater og bestille et med det samme. Har du inden da ubesvarede spørgsmål, kan du naturligvis også kontakte os på telefon +45 7174 3025 eller via e-mail på info@rewater.dk.

ReWater – vi gør din hverdag lidt blødere.

 


Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0