Kalk i vandet

De fleste danske husstande, boliger og virksomheder oplever jævnligt gener fra, og problemer med, kalk i vandet. ReWater har derfor skabt den ideelle løsning til dig der gerne vil af med de problemer kalk i vandet skaber. Nemt, billigt og miljørigtigt.

Med et unikt vedligeholdelses- og installationsvenligt vandbehandlingsanlæg fra ReWater, slipper du for mange af de problemer som kalk i vandet medfører.

Fjern generne fra kalk i vandet – nemt, grønt og billigt

Hvert år bliver et ukendt antal, men af eksperter vurderet til at være et meget stort antal, husholdningsmaskiner og hårde hvidevarer kasseret, alene fordi de kalker til og brænder sammen. Dette kæmpe ressourcespild, og ikke mindst de økonomiske konsekvenser for den enkelte husstand, ændrer ReWaters vandbehandlingsanlæg ved.

Vi omdanner ganske simpelt den generende kalk i vandet inden den når din vaskemaskine, kaffemaskine, opvaskemaskine eller elkedel. Du giver dermed maskinernes varmelegeme og andre dele, der er i direkte kontakt med vandet, en langt længere levetid.

Bliv venner med din kalk i vandet – uden strøm- eller afløbstilslutning

ReWaters vandbehandlingsanlæg kræver næsten ingen plads og er supernemt at installere for din VVS’er. Vi har udviklet en kompakt løsning, der ikke kræver tilslutning til hverken strøm eller afløb. Vi hjælper dig derfor af med de gener der kommer af kalk i vandet, næsten uanset hvordan din boligs tekniske faciliteter er.

Vi omdanner kalk i vandet direkte fra dit drikkevand

ReWaters løsning er drikkevandsgodkendt efter den danske GDV-ordning. Ingen andre anlæg, der er i berøring med kalk i vandet direkte fra drikkevandet, har tidligere opnået dette. Vi opfylder de helt særlige og strenge kvalitetskrav, således du har garanti for at dit drikkevand forbliver trygt at drikke.

Vi har derfor opnået et af vores mål, nemlig at fjerne generne fra kalk i vandet under 100 % tryghed og gennemsigtighed for forbrugeren.

Bestil i dag og lad problemer med kalk i vandet være historie

Kontakt os allerede i dag på telefon +45 7174 3025 eller via e-mail på info@rewater.dk. Vi er parate til at svare på alle dine spørgsmål vedrørende ReWaters unikke løsninger, eller bestil allerede nu direkte her på hjemmesiden.

ReWater – optimal vandkvalitet uden problemer med kalk i vandet.


Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0