INSTALLATION

af ReWaters kalkbehandlingsanlæg

Ikke behov for flere håndværkerbesøg

Da ReWater ingen tilslutning til strøm eller afløb kræver, kan anlægget nemt placeres lige efter din vandmåler uden behov for andre håndværkere end den påkrævede VVS-installatør.

ReWater leveres inkl. et komplet installationskit således at du har alt hvad du skal bruge til monteringen.

Følgende medfølger i vores drikkevandsgodkendte installationskit:

Bypass bestående af: 3 kuglehaner, 2 teestykker, en filtersi, 3 pakninger, samt tilslutningsslanger i 1 meters længde.

UDNYT PLADSEN OPTIMALT

Hvis gulvpladsen er trang, kan du måske udnytte vægpladsen med vores anbefalede vægbeslag. Vægbeslaget der er fremstillet i et solidt dansk støbejernsdesign, giver dig mulighed for at placere dit ReCat1000 eller ReCat2000 anlæg på væggen og således udnytte gulvpladsen i dit teknikskab til f.eks. sko og støvsuger.

I forvejen fylder anlægget meget lidt, men installationen bliver endnu mindre pladskrævende med ReWaters vægbeslag. Bestil vægbeslaget særskilt her på vores hjemmeside eller kontakt vores kundeservice.

Installationen af ReWaters anlæg til kalkbehandling er yderst simpel og vil kunne varetages af enhver VVS-installatør ved brug af den medfølgende installationsvejledning. Det er påkrævet at monteringen foretages af en autoriseret VVS-installatør idet installationen befinder sig på boligens hovedvandforsyning.

Kender du ikke allerede en VVS’er så sætter vi dig gerne i forbindelse med én i dit nærområde. 


Bryggers ReWater 1000

Teknikskab ReWater 1000

Teknikskab ReWater 2000


ReWater i et nybygget hus

Drømmer du om at få et kalkbehandlingsanlæg i dit nye hus? Det glæder os, at du ønsker en bæredygtig og effektiv løsning i dit nye hjem, det vil du blive glad for.

Stadig mange typehusfirmaer tilbyder klargøring eller montering af saltbrugende blødgøringsanlæg. Vi anbefaler dog, at du efterspørger en ReWater installation i stedet – allerede ved indgåelsen af din kontrakt.

Kan du kun vælge klargøring eller montering af blødgøringsanlæg anbefaler vi at du fravælger begge muligheder. Indkøb selv ReWater og få en autoriseret VVS’er til at montere anlægget når du får adgang til dit nye hjem.

Har du allerede bestilt blødgøringsanlæg eller klargøring til blødgøringsanlæg anbefaler vi, at du først og fremmest afbestiller, om muligt. Ved blødgøringsanlæg skal du benytte både strøm og afløb hvorfor der kan være penge at spar ved at afbestille.

Er det for sent at afbestille klargøring, kan du glæde dig over, at det er nemt at tilslutte ReWater på din boligs vandforsyning, når du får adgang til din bolig. Rådfør dig med din VVS’er, ReWaters kundeservice eller monter selv vha. ReWaters installationsvejledning hvis bypass allerede er monteret din vandforsyning.

Tilfør din bolig og dig selv en luksus du ikke bør undvære, og nyd fordelene ved ReWaters kalkbehandlingsanlæg.

 • Mineralholdigt og velsmagende drikkevand
 • Ingen tilsætning og opbevaring af salt
 • Ingen lydgener
 • Mindre strøm og vandforbrug
 • En installation som ikke løbende skal vedligeholdes.
 • Ingen løbende PH-værditest.
 • Et mere bæredygtigt hjem.

Installationskrav

Som nævnt skal ReWater anlægget installeres af en autoriseret VVS-installatør da installationen befinder sig på boligens hovedvandforsyning.

Anlægget skal placeres i et frostfrit miljø med temperaturer mellem 5 og 50 grader Celsius.

ReWater kan placeres på enhver indgående vandledning og placering i din bolig, men for at få størst muligt effekt skal den placeres tættest muligt på boligens vandur. Du kan derfor med fordel sikre dig, at der nær dit vandur er plads til montering af ReWater anlægget.

Målene på ReCat1000 og ReCat2000:
ReCat1000 måler kun Ø23,9 x H32,6 cm
ReCat2000 måler kun Ø23,9 x H56,0 cm

 Montér altid anlægget hængende eller stående lodret. Anlægget må altså ikke monteres vandret.

Montér anlægget således det altid er let tilgængeligt.

Brugermanual

Installationsvejledning

Se vores operationelle krav til vandkvalitet her:


Vil jeg kunne få ReWater?

Er du i tvivl om din bolig egner sig til et ReWater kalkbehandlingsanlæg, kan du som udgangspunkt forvente at det muligt hvis du bor i en fritliggende bolig, sommerhus, rækkehus eller lejlighed med egen vandmåler.

Er du i tvivl, så lad en af vores kyndige medarbejdere vejlede dig.

  Kontakt os


Hvor lang tid tager installationen

ReWater er markedets vel nok mest simple installation, da anlægget udelukkende skal monteres på vandforsyningen. Derfor er det også hurtigt at montere for VVS-installatøren.

Jo mere plads der er omkring dit vandur jo bedre, og en standardinstallation tager under 1 time.

Disse informationer skal din VVS-installatør bruge

Installationen af ReWater er simpel, derfor er der ved en standardinstallation udelukkende behov for en VVS-montør idet der hverken skal tilsluttes strøm eller afløb.

 • ReWater anlægget fremsendes med tilhørende installationsvejledning og brugermanual.
  Du kan også finde dem her:
  Brugermanual Installationsvejledning
 • Installationskit og slanger medfølger ReWater anlægget. Der skal som udgangspunkt ikke medbringes speielle fittings mv.
 • VVS-installatør kan altid kontakte ReWater kundeservice og få support og introduktion til installationen og kalkanlægget, under eller forinden installation.


Se operationelle krav 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0