hvorfor saltfri?

Behold den gode smag i vandet 

ReWaters kalkbehandlingsanlæg reducerer kalkgenerne i din bolig og giver dine husholdningsapparater længere levetid – helt uden forbrug af strøm, vand og salt.

Til forskel for blødgøringsanlæg, der også hjælper mod kalkgener, beholder du alt det gode i vandet, og måske vigtigst af alt, du tilsætter ikke salt til rent drikkevand. ReWater beholder den gode smag i vandet som vi alle holder af og værdsætter, og den naturlige kalk, magnesium og alle de andre sunde mineraler, der er i vores velsmagende drikkevand, forbliver der. Vi har måske Verdens bedste drikkevand – og det ændrer ReWater ikke på. 

Bæredygtig ansvarlighed

Hos ReWater går vi op i bæredygtighed og vi går op i at efterlade så små negative aftryk på miljøet igennem vores levetid som overhovedet muligt. Netop dit forbrug, og forurening af rent drikkevand kan have store konsekvenser for de næste generationer. 

Vi ved, at rent ferskvand er en begrænset og dyrebar ressource. En stadig voksende verden har, ligesom du og jeg, brug for rent drikkevand, også om 20, 50 og 100 år.

Når du nu står overfor valget, om du skal have et blødgøringsanlæg, der i en gennemsnitlig husstand leder ca. 80 kg blødgøringssalt ud med sit spildevand, eller om du skal vælge ReWaters kalkbehandlingsanlæg, der hverken bruger salt eller udleder spildevand, er valget måske ikke så svært.

En saltfri fremtid med ReWaters kalkbehandlingsanlæg

Vi vil gerne bidrage til at sikre rent drikkevand til fremtidens verdensborgere. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde en hjælp i kampen mod hverdagens kalkgener – helt uden brug af salt.

Vi synes det er problematisk når rensningsanlæggene ikke kan håndtere saltet i spildevandet.

I visse områder i Californien USA har man faktisk gjort blødgøringsanlæg ulovlige idet saltindholdet har gjort spildevandet svært at genanvende.

Et rent hav af miljømæssige fordele – med økonomisk gevinst

Ud over det glimrende fravær af salt i vores kalkbehandling, vil vi også gerne fremhæve nogle af de mange andre miljømæssige fordele der er ved et ReWater kalkbehandlingsanlæg frem for et blødgøringsanlæg.

Anlægget kører helt lydløst uden brug af nogen former for strøm. En egenskab der både hjælper din pengepung og miljøet. Du sparer også installation af et ekstra afløb, da der overhovedet intet (forurenende) spildevand genereres i forbindelse med kalkbehandlingen.

Der er ingen vedligeholdelse i de 5-7 år anlægget sikrer din bolig og hverdag mod hårde kalkaflejringer. Igen sparer du og miljøet på en servicevogn der ikke skal forbi.

ReWaters kalkbehandlingsanlæg behandler også dine kalkgener helt uden vandforbrug. Sammenlignet med traditionel blødgøring kan vores kalkbehandling spare din husstand, og miljøet, for et vandforbrug på op til 24 liter dagligt altså 8.760 liter årligt.

Lad os bruge vores rene drikkevand på noget vigtigt, kun 2,5% af verdens vand er ferskvand og deraf kan kun 0,007% drikkes.

GØR NOGET VED KALKEN INDEN DEN GØR NOGET VED DIN BOLIG

Generelt kan du med ReWaters kalkbehandlingsanlæg regne med et mindre forbrug af strøm til at varme tilkalkede varmelegemer op, længere levetid på opvaskemaskine, blandingsbatterier, brusehoveder, elkedel, kaffemaskine og meget mere.

Hvis du så også regner det mindre forbrug af rengøringsmidler, afkalkningstabletter og sæbe med på både den økonomiske og miljømæssige konto, kan du næsten ikke forestille dig at vente længere, vel?

Behold det sunde i vandet, og bliv din boligs kalkgener kvit – på den helt rigtige måde.

Kalkbehandling vs. Blødgøringsanlæg

ReWater Blødgøringsanlæg
Installation Tilslutning til strøm Nej Ja
Tilslutning til afløb Nej Ja
Væghængt montering Ja Nej
Drift Tilsætning af salt Nej Ja
Strømforbrug Nej Ja
Vandforbrug Nej Ja
Lydløst Ja Nej
Behov for service Nej Ja
Effekt Gør rengøring lettere Ja Ja
Mindsker behov for afkalkning Ja Ja
Forbedrer vandflow Ja Ja
Forlænger levetid på vandbrugende installationer Ja Ja
Reducerer kalk i vandbrugende installationer og rør Ja Ja
Forhindrer ophobning af kalk i installationer Ja Ja
PH-værdi ændringer af drikkevandet Nej Ja
Fjerner kalk fra vandet Nej Ja
Godkendelser Dansk drikkevandsgodkendelse GDV Ja Nej
VA godkendt Ja Ja
Miljø Sænker energiforbruget Ja Ja
Mindsker brug af rengøringsmidler og sæbe Ja Ja
Forlænger levetid på vandbrugende installationer Ja Ja
Vandforbrug Nej Ja
Strømforbrug Nej Ja
Tilsætning af salt til spildevand Nej Ja
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0