Hvilket anlæg skal jeg have?

Kalk er en vigtig bestanddel af vand

Mange af os har drømmen om en mere bæredygtig bolig, hvor vi minimerer forbruget af miljøbelastende afkalknings-, rengørings- og skyllemidler. Hvis vi kombinerer den drøm med ønsket om at alle dine vandbrugende installationer får en længere levetid og en mere optimal drift, skal du vælge ReWater til at gøre noget ved den naturlige kalk der findes i dit drikkevand.

Kalken er i sig selv en vigtig bestanddel af vandet, den har bare den ulempe, at den sætter sig overalt hvor den kommer frem med drikkevandet i boligen. Mange steder i Danmark har man det der betegnes som hårdt vand. Dvs. kalkindholdet er meget højt. Det belaster vores husholdningsmaskiner, og rengøringen kræver ofte mere end ”knofedt”.  

ReWaters kalkbehandlingsanlæg contra et blødgøringsanlæg

Både et kalkbehandlingsanlæg og et blødgøringsanlæg, kan sikre dig en nemmere hverdag, men vidste du at ReWaters kalkbehandlingsanlæg er den mest bæredygtige og miljøvenlige løsning?

  • ReWater har intet strømforbrug, saltforbrug og vandspild. Det sikrer den mindste miljøpåvirkning muligt, derfor er ReWater den rette løsning for dig som vil bygge et bæredygtigt hjem.
  • ReWater er 100 % forbrugsfri og vedligeholdelsesfri i 5-7 år, hvorefter dit anlæg skal ombyttes.
  • Vi genanvender dit gamle anlæg.

Blødgøringsanlægget tilsætter salt til spildevandet.

En gennemsnitlig husstand bruger ca. 80 kg blødgøringssalt om året. Tilsætning af salt kan gøre spildevandet svært at genanvende og kan have negativ betydning for de ferskvandsmiljøer spildevandet udledes i.

De mange private blødgøringsanlæg betyder mere salt i spildevandet. Det er problematisk når rensningsanlæggene ikke kan håndtere det og for store mængder salt havner i ferskvandsmiljøet. 

I visse områder i Californien USA har man fx gjort blødgøringsanlæg ulovlige idet saltindholdet har gjort spildevandet svært at genanvende.

ReWaters kalkbehandlingsanlæg sparer på det dyrebare rene drikkevand

Rent ferskvand er en begrænset og dyrebar ressource. Vi og vores næste generationer står overfor en stor og omfattende udfordring i at skulle forsyne en stadig voksende verden med rent drikkevand. Vi må derfor spare på vandet der hvor vi kan. 2,5% af verdens vand er ferskvand og kun 0,007% kan drikkes.

ReWaters kalkbehandlingsanlæg værner om dit drikkevand, samtidig med det behandler dine kalkgener helt uden vandforbrug. Sammenlignet med traditionel blødgøring kan vores kalkbehandling spare din husstand for et vandforbrug på op til 24 liter dagligt altså 8.760 liter årligt. Lad os bruge vores rene drikkevand på noget vigtigt.

ReWaters kalkbehandlingsanlæg bruger ikke strøm

Jo mindre strøm du bruger, jo mere passer du på miljøet. Vil du bruge strøm med omtanke så kan du starte med at behandle dine kalkgener vha. ReWaters strømfri kalkbehandlingsanlæg.

Find dit ReWater kalkbehandlingsanlæg

Tag guiden og find det anlæg som passer til dig og dit hjem.

Tag vores guide


Forskellen på de 2 anlæg ReCat 1000 og ReCat 2000

Forskellen på anlæggene er størrelsen på selve anlægget og mængden af det ReWater medie som behandler den kalkholdige vand. ReCat 2000 indeholder altså mere ReWater medie end ReCat 1000. Det betyder at ReCat 2000 anlægget kan behandle væsentlig mere vand inden den kræver ombytning. ReCat 1000 er yderligere kun beregnet til boliger med ét badeværelse, eller som kun bruger et badeværelse af gangen. Dette er et krav for at anlægget drifter som det skal og når at behandle alt den kalkholdige vand. ReCat 2000 egner sig til boligen med flere badeværelser.  

ReCat 1000

Mål: Ø 23,9 cm x H 32,6 cm

Husstand 1-3 personer

1 Badeværelse

Årligt maksimalt vandforbrug for optimal levetid: 100m3

Levetid 5-7 år

ReCat 2000

Mål: Ø 23,9 cm x H 56 cm

Husstand 1-6 personer

Flere badeværelser

Årligt maksimalt vandforbrug for optimal levetid: 150m3

Levetid 5-7 år

Har du et større vandforbrug end hvad anlæggene er beregnet til? Med både Recat 1000 og 2000 kan du have et større vandforbrug end beregnet, det vil dog medføre en lidt hyppigere ombytning end de beregnede 5-7 år. ReCat 1000 og ReCat 2000 vil passe til størstedelen af alle danske hjem, dog kan helt specielle forhold gøre at en mere unik løsning skal til i din bolig. Giv os mere info om din bolig, og vi vender retur med en unik løsning til dig.

Selvom ReWater specialiserer sig i kalkbehandlingsanlæg til private boliger, giver vi også gerne et bud hvis du har du en mindre virksomhed eller en boligforening.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0