Bliv ReWater forhandler

Som forhandler af ReWater får du en unik mulighed for at kunne tilbyde dine kunder det bedste, mest miljøvenlige og effektive alternativ til traditionel blødgøring.

ReWater er netop blevet lanceret i Danmark og er baseret på en allerede verdensanerkendt teknologi N.A.C (Nucleation acisted krystallisation).

Du kan se frem til et kalkanlæg du trygt kan anbefale til dine kunder, velvidende at det ikke har nogen løbende forbrugsudgifter og dermed er billigt i drift. Ligeledes at det bibeholder vandets gode mineraler og smag og ingen støjgener har.

ReWater er baseret på en teknologi som ikke bytter kalk ionerne ud med natrium ioner. Du behøver derfor ikke kende natriumniveauet i din kundes drikkevand eller tjekke PH-værdien. Ligeledes skal ReWater kun installeres til boligens vandinstallation og kræver intet afløb eller strømtilslutning.

Vores produkt er nemt at installere og kræver ingen løbende vedligeholdelse.

Ligeledes ved vi at det kan være udfordrende at få plads til et kalkbehandlingsanlæg ved vandindgangen i boliger. Derfor har vi udviklet et særligt vægbeslag, således at et ReWater kalkanlæg kan vægmonteres.

Kunne du tænke dig at forhandle ReWaters produkter så kontakt os og hør om vores attraktive forhandler model.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv forhandler – udfyld formularen

 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0